Aamiainen klo 7-9
Lasi tuoremehua, jossa 2-3 rkl Femisoija plussaa, 1 keitetty muna
+ kahvi tai tee


Lounas  klo 11-12
Uuniseiti + höyrytetty parsakaali

UUNISEITI
400 g seitipaloja
1 purjosipuli
2 dl kermaa
vajaa 1 rkl sinappia
valkopippuria
suolaa

Halkaise ja huuhtele purjo, siivuta n. 2 mm paloiksi ja laita uunivuuan pohjalle. Lado seitipala
purjon päälle. Sekoita kulhossa kerma, sinappi, suola ja pippuri ja kaada liemi kalapalojen päälle vuokaan. Paista 225 astetta kunnes pinta on kauniin ruskea, noin 45 min.



Välipala n. klo 14   
Kahvi tai tee + joku hedelmä

Päivällinen klo 16-18

Kaaliwokkia + salaattia

KAALIWOKKI
Ohuita bambuversoja
1/4 kaalt
pieni valkosipulin kynsi
vähän sipulia
vettä
soijakastiketta
oliiviöljyä


Laita valkosipuli, ja sipulit kuumaan öljylle wokkipannuun, hauduta n. 1 min. Lisää suikaloidut kaalipalat ja huuhdellut bambuversot. Anna paistua pari minuuttia, lisää vähän vettä. Paista  välillä käännellen ja lisää vähän vettä. Paista noin 15-20 min, kunnes ovat pehmeitä. Lisää lopuksi soija


Iltapala klo 20-21
Cashewpähkinöitä, bulgariajogurtti ja  marjoja