Aamiainen klo 7-9
Lasi tuoremehua, jossa 2-3 rkl Femisoija plussaa, 1 keitetty muna
+ kahvi tai tee
Lounas klo 11-12
Uuniseiti + höyrytetty parsakaali
UUNISEITI
400 g seitipaloja
1 purjosipuli
2 dl kermaa
vajaa 1 rkl sinappia
valkopippuria
suolaa
Halkaise ja huuhtele purjo, siivuta n. 2 mm paloiksi ja laita uunivuuan pohjalle. Lado seitipala
purjon päälle. Sekoita kulhossa kerma, sinappi, suola ja pippuri ja kaada liemi kalapalojen päälle vuokaan. Paista 225 astetta kunnes pinta on kauniin ruskea, noin 45 min.
Välipala n. klo 14
Kahvi tai tee + joku hedelmä
Päivällinen klo 16-18
Kaaliwokkia + salaattia
KAALIWOKKI
Ohuita bambuversoja
1/4 kaalt
pieni valkosipulin kynsi
vähän sipulia
vettä
soijakastiketta
oliiviöljyä
Laita valkosipuli, ja sipulit kuumaan öljylle wokkipannuun, hauduta n. 1 min. Lisää suikaloidut kaalipalat ja huuhdellut bambuversot. Anna paistua pari minuuttia, lisää vähän vettä. Paista välillä käännellen ja lisää vähän vettä. Paista noin 15-20 min, kunnes ovat pehmeitä. Lisää lopuksi soija
Iltapala klo 20-21
Cashewpähkinöitä, bulgariajogurtti ja marjoja
sunnuntai, 1. huhtikuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.