Aamiainen klo 7-9
Kermaviili ja banaani + kahvia tai teetä
Lounas klo 11-12
Graavi lohta, keitettyä munaa + salaattia
GRAAVILOHI
noin 100 g graavia lohta
2 keitettyä munaa
1/ dl juustokuutioita
kaalisalaattia
sipulirenkaita
tomaattia
kurkkua
Asettele ruoka-aineet kauniisti lautaselle
Välipala n. klo 14
Kahvi tai tee + pieni annos vaniljajäätelöä
Päivällinen klo 16-18
Broileri nyytit + tuoresalaattia
BROILERINYYTTI
100 g broilerin jauhelihaa
1/4 muna
50 g herkkusieniä
1/2 sipulia
50 g vihanneksia
oliiviöljyä
suolaa
broilerimaustetta
Sekoita jauhelihan joukkoon muna ja mausteet. Tee taikinasta patukka foliolle ja laita vihannekset, herkkusienet, sipulit patukan viereen. Ripottele päälle broilerimaustetta ja (suolaa) sekä öljyä. Kääri nyytiksi ja paista pellillä 175 asteessa n. 45 min.
Iltapala klo 20-21
Kasviksia maun mukaan, maustettua kermaviiliä
sunnuntai, 1. huhtikuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.