Aamiainen klo 7-9
Kinkkumunakas + tomaattia, paprikaa, kurkkua, kahvi tai tee


Lounas  klo 11-12
Broiler wokki + salaattia

BROILERIWOKKI
100 g broileri jauhelihaa
50 g herkkusieniä
1/4 kiinankaali
1/2 sipulia
100 g tomaattimurskaa
60 g pakastevihanneksia
1 valkosipulin kynsi
oliiviöljyä
suolaa
vettä
kermaa

Kuumenna öljy wokkipannulla, lisää jauhelina ja paista n. 5 min. Lisää muut aineet ja tilkka vettä, hauduta n. 10 min. Valmiin ruuan päälle makua pehmentämään kermaa.


Välipala n. klo 14   
Viiliä + Femisoija plus, kahvi tai tee

Päivällinen klo 16-18

Karjalan päisti + juuressose + salaattia

KARJALANPAISTI
140 g karjanpaistilihoja

100 g pakastevihanneksia
1/2 dl kermaa
sipulia
suolaa, mustapippuria
voita

Paista sipulia ja lihoja kuumalla pannulla voissa. Kaada seos vuokaan ja kuumaa vettä sen verran, että lihat peittyy, mausta. Paista 250 asteessa 15-30 minuuttia ja vähennä lämpöä sen jälkeen 150 asteeseen ja paista siinä 2,5 tuntia tai voit antaa olla 125 asteessa 8-10 tuntia, jolloin tulos on erittäin murea ja maukas. Lisää vettä välillä tarvittaessa. Kun lihat ovat kypsät lisää kerma ja kasvikset, lisää nokare voita.


JUURESSOSE
1 lanttu
1 iso porkkana
1 kukkakaali
1 palsternakka
2 rkl voita
1/2 dl kermaa
1 tl suolaa

Kypsennä kuutioidut kasvikset, kaada vesi keitinvesi pois. Lisää kasviksille  suola ja voi ja soseuta. Lsää tarpeellinen määrä kermaa.


Iltapala klo 20-21

Kermajuustoa, salamia oliivia  ym. coctail-tikuissa