Aamiainen klo 7-9
Kinkkumunakas + tomaattia, paprikaa, kurkkua, kahvi tai tee
Lounas klo 11-12
Broiler wokki + salaattia
BROILERIWOKKI
100 g broileri jauhelihaa
50 g herkkusieniä
1/4 kiinankaali
1/2 sipulia
100 g tomaattimurskaa
60 g pakastevihanneksia
1 valkosipulin kynsi
oliiviöljyä
suolaa
vettä
kermaa
Kuumenna öljy wokkipannulla, lisää jauhelina ja paista n. 5 min. Lisää muut aineet ja tilkka vettä, hauduta n. 10 min. Valmiin ruuan päälle makua pehmentämään kermaa.
Välipala n. klo 14
Viiliä + Femisoija plus, kahvi tai tee
Päivällinen klo 16-18
Karjalan päisti + juuressose + salaattia
KARJALANPAISTI
140 g karjanpaistilihoja
100 g pakastevihanneksia
1/2 dl kermaa
sipulia
suolaa, mustapippuria
voita
Paista sipulia ja lihoja kuumalla pannulla voissa. Kaada seos vuokaan ja kuumaa vettä sen verran, että lihat peittyy, mausta. Paista 250 asteessa 15-30 minuuttia ja vähennä lämpöä sen jälkeen 150 asteeseen ja paista siinä 2,5 tuntia tai voit antaa olla 125 asteessa 8-10 tuntia, jolloin tulos on erittäin murea ja maukas. Lisää vettä välillä tarvittaessa. Kun lihat ovat kypsät lisää kerma ja kasvikset, lisää nokare voita.
JUURESSOSE
1 lanttu
1 iso porkkana
1 kukkakaali
1 palsternakka
2 rkl voita
1/2 dl kermaa
1 tl suolaa
Kypsennä kuutioidut kasvikset, kaada vesi keitinvesi pois. Lisää kasviksille suola ja voi ja soseuta. Lsää tarpeellinen määrä kermaa.
Iltapala klo 20-21
Kermajuustoa, salamia oliivia ym. coctail-tikuissa
sunnuntai, 1. huhtikuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.