Aamiainen klo 7-9
Kylmä kaakao + leipäjuustoa
Lounas klo 11-12
Pinaattikeittoa, munaa + salaattia
PINAATTIKEITTO
50 g pinaattia
1/4 kukkakaali
1/4 kasvisliemikuutiota
vettä
suolaa
munia
Lisää kiehuvaan veteen kasvisliemikuutio, pinaatti ja kukkakaali, Soseuta kypsänä, mausta. Tarjoa keitettyjen munien kanssa
Välipala n. klo 14
Mansikkarahka
MANSIKKARAHKA
2 dl kermaa
2 dl kermaviiliä
500 g rahkaa
mansikoita
Lisää kermaviili ja rahka kermavaahdon joukkoon. Sekoita soseutetut mansikat seokseen.
Päivällinen klo 16-18
Uunilohi + juuressose + salaatia
UUNILOHI
150 g lohifilettä
suolaa
kalamaustetta
1/4 tlk kermaa
vähän hunajaa
tilliä
1/2 maustekurkkua
Laita kalafile uuniin, sirottele mausteet pinnalle. Sekoita hunaja ja kerma ja valuta kalan päälle. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.
JUURESSOSE
1 lanttu
1 iso porkkana
1 kukkakaali
1 palsternakka
2 rkl voita
1/2 dl kermaa
1 tl suolaa
Kypsennä kuutioidut kasvikset, kaada keitinvesi pois. Lisää kasviksille suola ja voi ja soseuta. Lsää tarpeellinen määrä kermaa.
Iltapala 20-21
Vatajan lisäaineettomat nakit + salaattia kermaviilissä
sunnuntai, 1. huhtikuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.