Aamiainen klo 7-9
Kylmä kaakao + leipäjuustoa

Lounas  klo 11-12
Pinaattikeittoa, munaa + salaattia

PINAATTIKEITTO
50 g pinaattia
1/4 kukkakaali
1/4 kasvisliemikuutiota
vettä
suolaa
munia

Lisää kiehuvaan veteen kasvisliemikuutio, pinaatti ja kukkakaali, Soseuta kypsänä, mausta. Tarjoa keitettyjen munien kanssa



Välipala n. klo 14   
Mansikkarahka

MANSIKKARAHKA
2 dl kermaa
2 dl kermaviiliä
500 g rahkaa
mansikoita

Lisää kermaviili ja rahka kermavaahdon joukkoon. Sekoita soseutetut mansikat seokseen.



Päivällinen klo 16-18

Uunilohi + juuressose + salaatia

UUNILOHI
150 g lohifilettä
suolaa
kalamaustetta
1/4 tlk kermaa
vähän hunajaa
tilliä
1/2 maustekurkkua

Laita kalafile uuniin, sirottele mausteet pinnalle. Sekoita hunaja ja kerma ja valuta kalan päälle. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.

JUURESSOSE
1 lanttu
1 iso porkkana
1 kukkakaali
1 palsternakka
2 rkl voita
1/2 dl kermaa
1 tl suolaa

Kypsennä kuutioidut kasvikset, kaada  keitinvesi pois. Lisää kasviksille  suola ja voi ja soseuta. Lsää tarpeellinen määrä kermaa.


Iltapala 20-21

Vatajan lisäaineettomat nakit + salaattia kermaviilissä