Aamiainen klo 7-9
Pekonia ja paistettua munaa + tomaattia, paprikaa, kurkkua ym.
Lounas klo 11-12
Eilistä kaalikeittoa
Välipala n. klo 14
Viiliä, marjoja, pellavarouhetta, kahvia tai teetä
Päivällinen klo 16-18
Jauhelihapihvit, keitettyjä vihanneksia + salaattia
JAUHELIHAPIHVIT
150 g jauhelihaa
50 g jotain juustoa
1 valkosipulin kynsi
1/4 rkl sinappia
50 g tuorejuustoa
mustapippuria ja mustepippuria
tomattisosetta
suolaa
paistamiseen voita tai öljyä
Vaivaa taikina sekaisin, kunnes se ei enää tartu käsiin tai kulhon reunoihin. Muotoile pihvejä pellille. Paista 175 astetta noin 1/2 tuntia.
Iltapala 20-21
Uunimuikkuja ja fetasalaattia
FETASALAATTI
1/2 tomaattia
1/4 sipulia
50 g fetajuustoa
1 aurinkokuivattu tomaatti
mustapippuria
ruohosipulia
Painele talouspaperilla liika öljy kuivatuista tomaateista. Leikkaa kaikki pieniksi paloiksi ja sekoita, lisää fetakuutiot, mausta mustapippurilla ja ruohosipulilla
sunnuntai, 1. huhtikuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.