Aamiainen klo 7-9
Pekonia ja paistettua munaa + tomaattia, paprikaa, kurkkua ym.

Lounas  klo 11-12
Eilistä kaalikeittoa


Välipala n. klo 14   
Viiliä, marjoja, pellavarouhetta, kahvia tai teetä


Päivällinen klo 16-18

Jauhelihapihvit, keitettyjä vihanneksia + salaattia

JAUHELIHAPIHVIT
150 g jauhelihaa
50 g jotain juustoa
1 valkosipulin kynsi
1/4 rkl sinappia
50 g tuorejuustoa
mustapippuria ja mustepippuria
tomattisosetta
suolaa
paistamiseen voita tai öljyä

Vaivaa taikina sekaisin, kunnes se ei enää tartu käsiin tai kulhon reunoihin. Muotoile pihvejä pellille. Paista 175 astetta noin 1/2 tuntia.



Iltapala 20-21

Uunimuikkuja ja fetasalaattia

FETASALAATTI
1/2 tomaattia
1/4 sipulia
50 g fetajuustoa
1 aurinkokuivattu tomaatti
mustapippuria
ruohosipulia

Painele talouspaperilla liika öljy kuivatuista tomaateista. Leikkaa kaikki pieniksi paloiksi ja sekoita, lisää fetakuutiot, mausta mustapippurilla ja ruohosipulilla