Aamiainen klo 7-9
Marja-munapirtelö + kahvi tai tee
MARJA-MUNAPIRTELÖ
2 munaa
1 dl kermaa
1 dl marjoja
Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa täydellä teholla 15-20 sekuntia.
Lounas klo 11-12
Kananrintaa pekonissa + keitettyjä vihanneksia (+salaatia)
KANANRINTA
maustamatonta kananrintaa
broilerimaustetta
homejuustoa
pekonia
Mausta kananrinta ja laita pekoniviipaleiden päälle, murusta homejuusto fileelle ja taita pekoniviipaleet fileen päälle. Laita vuokaan ja paista 175-200 astetta 60-90 minuuttia
Välipala n. klo 14
Kahvi tai tee + juustoa maun mukaan
Päivällinen klo 16-18
Kaalikeitto
KAALIKEITTO
1/2 -1 l vettä
kasvisliemikuutio
pieni kaali
2 sipulia
1 porkkana
1 paprika
1 prk tomaattimurskaa
350 g jauhelihaa
suolaa, mustapippuria
Lisää kasvikset ja liemikuutio kiehuvaan veteen. Ruskista jauheliha ja lisää yhdessä tomaattimurskan kanssa sekaan. Hauduta kypsäksi, lisää vettä tarpeen mukaan. Mausta haluamillasi mausteilla.
Iltapala 20-21
Vatajan lisäaineeton grillimakkara + salaattia
sunnuntai, 1. huhtikuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.