Aamiainen klo 7-9
Bulgarian jogurttia, Femisoijaa ja marjoja + kahvia tai teetä
Lounas klo 11-12
Pizza + fetasalaattia
PIZZA
Pohja:
3 munaa
1,5 dl maitoa
1 dl sokerijuurikaskuitua
1/2 dl pellavarouhetta
suolaa maun mukaan
Vatkaa munat kevyesti, lisää maito + muut aineet, vatkaa vielä hetki. Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaa/unipannulle ja paista 200 asteessea 10-15 min.
Täyte:
400 g jauhelihaa
pieni purkki herkkusieniä
1 iso sipuli
1/2 paprikaa
2 tomaattia
metvurstia
pizzamaustetta
juustoraastetta
tomaattisosetta
Ruskista ja mausta jauheliha. Levitä pohjalle tomaattisose, jauheliha, kasvikset, metvursti, herkkusienet. Ripottele pizzamauste ja juustoraaste. Paista 200 astetta 15-20 min. Täytettä voi vaihdella maun mukaan, kunhan suosii alle 5/100 g HH-pitoisia aineita
FETASALAATTI
2 isoa tomaattia kuutioina
1 sipuli renkaina
200 g fetajuustoa
2 aurinkokuivattua tomaattia
mustapippuria
ruohosipulia tai persiljaa
Kuivaa talouspaperilla liika öljy aurinkokuivatuista tomaateista ja leikkaa ne pieniksi paloiksi ja sekoita muiden aineiden joukkoon. Mausta.
Välipala n. klo 14
Kahvia tai teetä + hedelmärahkaa
HEDELMÄRAHKA
2 dl kermaa
2 dl kermaviilliä
500 g rahkaa
hedelmiä
Vaahdota kerma, lusikoi sekaan kermaviili ja rahka. Soseuta hedemät ja lisää seokseen, sekoita tasaiseksi.
Päivällinen klo16-18
Kalkkkunapihvi vihannesvartaat + salaattia
Iltapala klo 20-21
Juusto - salami coctail-tikkuja
sunnuntai, 1. huhtikuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.