Aamiainen klo 7-9
Bulgarian jogurttia, Femisoijaa ja marjoja + kahvia tai teetä

Lounas  klo 11-12
Pizza + fetasalaattia

PIZZA
Pohja:

3 munaa
1,5 dl maitoa
1 dl sokerijuurikaskuitua
1/2 dl pellavarouhetta
suolaa maun mukaan

Vatkaa munat kevyesti, lisää maito + muut aineet, vatkaa vielä hetki. Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaa/unipannulle ja paista 200 asteessea 10-15 min.


Täyte:
400 g jauhelihaa
pieni purkki herkkusieniä
1 iso sipuli
1/2 paprikaa
2 tomaattia
metvurstia
pizzamaustetta
juustoraastetta
tomaattisosetta

Ruskista ja mausta jauheliha. Levitä pohjalle tomaattisose, jauheliha, kasvikset, metvursti, herkkusienet. Ripottele pizzamauste ja juustoraaste. Paista 200 astetta 15-20 min. Täytettä voi vaihdella maun mukaan, kunhan suosii alle 5/100 g HH-pitoisia aineita

FETASALAATTI

2 isoa tomaattia kuutioina
1 sipuli renkaina
200 g fetajuustoa
2 aurinkokuivattua tomaattia
mustapippuria
ruohosipulia tai persiljaa


Kuivaa talouspaperilla liika öljy aurinkokuivatuista tomaateista ja leikkaa ne pieniksi paloiksi ja sekoita muiden aineiden joukkoon. Mausta.

Välipala n. klo 14
Kahvia tai teetä + hedelmärahkaa           

HEDELMÄRAHKA
2 dl kermaa
2 dl kermaviilliä
500 g rahkaa
hedelmiä

Vaahdota kerma, lusikoi sekaan kermaviili ja rahka. Soseuta hedemät ja lisää  seokseen, sekoita tasaiseksi.



Päivällinen klo16-18
Kalkkkunapihvi vihannesvartaat + salaattia


Iltapala klo 20-21
Juusto - salami coctail-tikkuja